Stap voor stap naar een gezonde leefstijl

Studio Leefstijl helpt jou daarbij!

Welkom! 

Laat je alvast informeren! De volledige website zal binnenkort live gaan. Wil je meer weten neem gerust contact op.


Over Cecile 

Mijn naam is Cecile Grosjean, gecertificeerd leefstijlcoach, Voedings- en Gewichtsconsulent en Powerwalktrainer in Hilversum. Ik woon samen met manlief Kjeld en ik ben moeder van een prachtige 8- jarige dochter en twee lieve, ondeugende zoontjes van 5 jaar. Altijd al was ik sportief en geïnteresseerd in voeding. Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik 4 jaar geleden besloten een andere weg in te slaan. Ik was al een keer vastgelopen in mijn werk en ook de periode na de komst van mijn drie kinderen heb ik als een grote uitdaging ervaren. Door jarenlange slaapproblemen had ik geen energie en voelde ik me mentaal en fysiek zwak. Ik had daardoor moeite om gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, bewoog te weinig, was gestresst en kon me niet goed ontspannen. Ik wilde de regie weer terug en heb de vicieuze cirkel waarin ik zat stap voor stap kunnen doorbreken. In deze periode is mijn interesse in voeding, beweging, slaap en ontspanning alleen maar groter geworden en merkte ik hoe sterk ze met elkaar in verbinding staan. Daar wilde ik meer over weten. De afgelopen jaren heb ik verschillende geaccrediteerde opleidingen gevolgd, waaronder voedings- en gewichtsconsulent bij Visiom en Leefstijlcoach aan de Leefstijlcoach Academy. Ik gun ook jou een gelukkiger en gezonder leven, daar help ik je graag bij! Huidig aanbod:     


CooL 

In februari 2020 start er een groep. Beperkte beschikbaarheid.

Cool staat voor COaching Op Leefstijl. Het Cool programma bestaat uit een combinatie van groeps- en individuele bijeenkomsten begeleid door een gecertificeerde Leefstijlcoach. Alle leefstijl gerelateerde onderwerpen komen aan bod waarbij jijzelf als deelnemer de regie houdt en je eigen acties bepaalt. Het programma wordt door je zorgverzekeraar vergoed vanuit de basisverzekering zonder gevolgen voor het eigen risico. Je kan dus kosteloos deelnemen. Je komt in aanmerking om deel te nemen als je overgewicht hebt (BMI>25 + risicofactoren of BMI >30).  Kijk voor meer info op www.leefstijlcoachesgooi.nl of druk op onderstaande button en plan een terugbelverzoek!

 

 

Powerwalking 

wekelijks proeflessen mogelijk

Powerwalking is conditioneel wandelen in een stevig tempo met een snelheid tussen de 5 en 7,5 km per uur. Onderweg stoppen we een aantal keer om spierversterkende oefeningen te doen. Naast dat je werkt aan conditie, spierversterking en vetverbranding is het heerlijk ontspannend om in de buitenlucht te zijn. Voor nog meer   intensiteit tijdens het lopen kun je gebruik maken van gewichtjes. 

 

1042