Gezond leven kun je leren 

Studio Leefstijl helpt jou daarbij!

Welkom! 

Deze website zal binnenkort volledig live gaan. Het Coaching op leefstijlprogramma CooL gaat gewoon door!
16 groepstrainingen van 1,5 uur en 8 individuele coachingsgesprekken in 21 maanden op het gebied van voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Vergoed door je zorgverzekeraar. Wil je ook nieuwe gewoonten ontwikkelen op leefstijl gebied? 
Plan in april en mei 2024 nog je intakegesprek, we gaan in juni 2024 met de eerste groepsbijeenkomst van start!
Neem voor een toelichting contact met mij op via 06 - 53486649 of via info@studioleefstijl.nl . Je bent van harte welkom. 


Over Cecile 

Mijn naam is Cecile Grosjean, gecertificeerd leefstijlcoach, Voedings- en Gewichtsconsulent en Powerwalktrainer in Hilversum. Ik woon samen met Kjeld en ik ben moeder van een prachtige 11- jarige dochter en twee lieve, ondernemende zoontjes van 8 jaar. Altijd al was ik sportief en geïnteresseerd in voeding. Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik 5 jaar geleden besloten een andere weg in te slaan. Ik was al een keer vastgelopen in mijn werk en ook de periode na de komst van mijn drie kinderen heb ik als een grote uitdaging ervaren. Door jarenlange slaapproblemen had ik geen energie en voelde ik me mentaal en fysiek zwak. Ik had daardoor grote moeite om gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, bewoog te weinig, was gestresst en kon me niet goed ontspannen. Ik wilde de regie weer terug en heb de vicieuze cirkel waarin ik zat stap voor stap kunnen doorbreken. In deze periode is mijn interesse in voeding, beweging, slaap en ontspanning alleen maar groter geworden en merkte ik hoe sterk ze met elkaar in verbinding staan. Daar wilde ik meer over weten. De afgelopen jaren heb ik verschillende geaccrediteerde opleidingen gevolgd, waaronder voedings- en gewichtsconsulent en Leefstijlcoach aan de Leefstijlcoach Academy. Daarnaast ben ik ACT coach, wat staat voor Acceptance & Commitment Training. Een vorm van gedrags training waarbij je flexibeler leert om te gaan met obstakels in je leven en zo een betekenisvol leven kan leiden. We werken aan een blijvende gedragsverandering door je concrete vaardigheden aan te leren waardoor je bewuster gaat leven en meer grip krijgt op je gedrag en keuzes die je maakt. Ik gun ook jou een gelukkiger en gezonder leven, daar help ik je graag bij! Naast onderstaand aanbod bied ik ook een 1 op 1 traject op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.


CooL 

Je kan per direct starten en een afspraak maken voor een intake via info@studioleefstijl.nl ( nog 8 plekken). Start 1ste groepsbijeenkomst 26 juni 2024 van 09.30-11.00 uur in Baarn. Een mooie kans om je leefstijl aan te pakken! 

Cool staat voor COaching Op Leefstijl. Het Cool programma bestaat uit een combinatie van groeps- en individuele bijeenkomsten begeleid door een gecertificeerde Leefstijlcoach. Alle leefstijl gerelateerde onderwerpen komen aan bod waarbij jijzelf als deelnemer de regie houdt en je eigen acties bepaalt. Het programma wordt door je zorgverzekeraar vergoed vanuit de basisverzekering. Je komt in aanmerking om deel te nemen als je overgewicht hebt (BMI>25 + risicofactoren of BMI >30 < 40). En echt gemotiveerd bent aan je leefstijl te werken. Druk op onderstaande button om in contact met mij te komen! Ik help je graag verder.

 

 

Powerwalking 

wekelijks proeflessen mogelijk

Powerwalking is conditioneel wandelen in een stevig tempo met een snelheid tussen de 5 en 7,5 km per uur. Onderweg stoppen we een aantal keer om spierversterkende oefeningen te doen. Naast dat je werkt aan conditie, spierversterking en vetverbranding is het heerlijk ontspannend om in de buitenlucht te zijn. Voor nog meer intensiteit tijdens het lopen kun je gebruik maken van gewichtjes.