Gezond leven kun je leren 

Studio Leefstijl helpt jou daarbij!

Welkom! 

Deze website zal binnenkort volledig live gaan. Het Coaching op leefstijlprogramma CooL gaat gewoon door! 
Plan de maand augustus nog je intakegesprek, we gaan in september 2020 van start!
Ik werk samen met Visiom, vooroploper in leefstijlcoaching. Kijk op https://www.leefstijlcoaching.com/coolprogramma voor meer informatie of neem met mij contact op. Je bent van harte welkom. 


Over Cecile 

Mijn naam is Cecile Grosjean, gecertificeerd leefstijlcoach, Voedings- en Gewichtsconsulent en Powerwalktrainer in Hilversum. Ik woon samen met Kjeld en ik ben moeder van een prachtige 8- jarige dochter en twee lieve, ondernemende zoontjes van 5 jaar. Altijd al was ik sportief en geïnteresseerd in voeding. Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik 4 jaar geleden besloten een andere weg in te slaan. Ik was al een keer vastgelopen in mijn werk en ook de periode na de komst van mijn drie kinderen heb ik als een grote uitdaging ervaren. Door jarenlange slaapproblemen had ik geen energie en voelde ik me mentaal en fysiek zwak. Ik had daardoor moeite om gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, bewoog te weinig, was gestresst en kon me niet goed ontspannen. Ik wilde de regie weer terug en heb de vicieuze cirkel waarin ik zat stap voor stap kunnen doorbreken. In deze periode is mijn interesse in voeding, beweging, slaap en ontspanning alleen maar groter geworden en merkte ik hoe sterk ze met elkaar in verbinding staan. Daar wilde ik meer over weten. De afgelopen jaren heb ik verschillende geaccrediteerde opleidingen gevolgd, waaronder voedings- en gewichtsconsulent bij Visiom en Leefstijlcoach aan de Leefstijlcoach Academy. Ik gun ook jou een gelukkiger en gezonder leven, daar help ik je graag bij! Hieronder vind je het huidige aanbod.    


CooL 

Intakes gestart, nog 4 plekken. September 2020 op woensdag van 09.30-11.00 uur start er een nieuwe groep in Hilversum. Uiteraard wordt er rekening gehouden met Corona maatregelen. Juist nu een mooie kans om je leefstijl aan te pakken! 

Cool staat voor COaching Op Leefstijl. Het Cool programma bestaat uit een combinatie van groeps- en individuele bijeenkomsten begeleid door een gecertificeerde Leefstijlcoach. Alle leefstijl gerelateerde onderwerpen komen aan bod waarbij jijzelf als deelnemer de regie houdt en je eigen acties bepaalt. Het programma wordt door je zorgverzekeraar vergoed vanuit de basisverzekering zonder gevolgen voor het eigen risico. Je kan dus kosteloos deelnemen. Je komt in aanmerking om deel te nemen als je overgewicht hebt (BMI>25 + risicofactoren of BMI >30). Druk op onderstaande button voor meer info of kijk op   https://www.leefstijlcoaching.com/coolprogramma 

 

 

Powerwalking 

wekelijks proeflessen mogelijk

Powerwalking is conditioneel wandelen in een stevig tempo met een snelheid tussen de 5 en 7,5 km per uur. Onderweg stoppen we een aantal keer om spierversterkende oefeningen te doen. Naast dat je werkt aan conditie, spierversterking en vetverbranding is het heerlijk ontspannend om in de buitenlucht te zijn. Voor nog meer   intensiteit tijdens het lopen kun je gebruik maken van gewichtjes. 

 

13996